Utilizatorii trebuie doar să conecteze telefonul sau media playerul la stația de andocare integrată în baza monitorului și să deschidă fișierul ales. Fișierele media de pe dispozitivul Apple sunt sincronizate automat, astfel încât utilizatorii se pot bucura de imagine și sunet de înaltă calitate fără a avea nevoie de schimbarea setărilor vreunuia dintre dispozitive.
Pe lângă stația de andocare, baza monitorului AOC E2343Fi integrează difuzoare stereo SRS de înaltă calitate, cu o putere de 5 watt fiecare, perfecte pentru a reda atât videoclipuri, cât și melodii, într-un mod natural și realist. Astfel, monitorul se poate transforma într-un veritabil centru de divertisment al încăperii.
Monitorul AOC oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărți ecranul în patru spații de lucru independente, cu ajutorul tehnologiei Screen+. Astfel, în timp ce utilizatorii vizualizează un film rulat de pe iPhone, aceștia pot, în același timp, edita un document, naviga pe Internet sau discuta pe chat în cele 4 sectoare ale ecranului, afișate simultan. Funcția Screen+ elimină astfel nevoia navigării continue între mai multe programe active pe computer și economisește timp valoros.
Monitorul AOC este deosebit de prietenos cu mediul, datorită panourilor LED ce nu conțin urme de mercur. În plus, tehnologia acestor panouri consumă cu 40-50% mai puțină energie decât ecranele convenționale – 34 watt în timpul funcționării obișnuite și 0,5 watt în modul standby.
Modelul E2343Fi, care  are un profil uimitor de subțire, de numai 12,9 mm, este disponibil în România la un preț recomandat de 849 lei.