In cadrul acestui proiect, clientii magazinului PC Garage sunt incurajati sa doneze sistemele sau laptopurile uzate, dar functionale. In schimbul produselor aduse, clientii primesc vouchere de cumparaturi, pe care le pot folosi la achizitionarea unor produse noi (calculatoare desktop, laptopuri, unitati centrale si monitoare).  Voucherele pot avea o valoare cuprinsă între 30 și 150 lei.
Totodata, PC Garage va incuraja toti clientii sai sa doneze o suma modica la fiecare comanda efectuata pana pe data de 15 septembrie. Odata cu finalizarea campaniei, PC Garage va dubla suma colectata, iar toate fondurile vor fi directionate catre sustinerea proiectelor educationale desfasurate de Organizatia Salvati Copiii, care, din 1990, s-a dedicat promovarii si protejarii drepturilor tuturor copiilor din Romania. In acelasi timp, produsele aduse de catre clientii magazinului vor fi testate de catre echipa de Service a magazinului PC Garage pentru a putea fi trimise intr-o stare cat mai buna in centrele de educatie defavorizate.
Programul Rabla 2 va fi desfasurat pe parcursul a 3 luni, pana pe data de 15 septembrie 2011. Prima editie a programului s-a finalizat cu livrarea a 30 de calculatoare catre Asociatia Orfanilor din Casele de Copii.