Cum poate fi recuperat un cont de TikTok?

De obicei, un cont de TikTok va fi blocat doar după ce a fost raportat de mai multe ori iar administratorii aplicației au verificat conținutul și au considerat că acesta încălcă termenii de utilizare. De cele mai multe multe ori, acest se lucru se întâmplă după ce un alt utilizator a raportat un videoclip, scrie distractify.com

Videoclipurile sau conturile pot fi raportate din mai multe motive, precum hărțuire, informații false, activități ilegale, fraudă, cruzime în fața animalelor, conținut grafic, siguranța minorilor, încălcarea proprietății intelectuale sau prezentare de acțiune periculoase.

Ce se întâmplă duce ce TikTok analizează un videoclip?

După ce un alt utilizator a raportat un clip sau un cont, TikTok va începe o analiză. Amintim că acest lucru nu înseamnă în mod automat o interzicere a celor raportate, nefiind de fiecare dată în contradicție cu termenii de utilizare.

În cazul în care un videoclip specific constituie problema, TikTok îl va da jos înainte să interzică contul. Totuși, dacă mai multe clipuri de pe o pagină sunt raporate, ar putea fi luate acțiuni suplimentare.

Utilizatorii care consideră că un clip care a fost dat jos nu încălca, de fapt, termenii de utilizare ai TikTok, pot contesta decizia respectivă. Pentru a face acest lucru, apăsați notificarea care vă spune că videoclipul a fost dat jos și selectați „Appeal”. Această opțiune poate fi selectată și prin a da click pe clipul cu pricina.

Din păcate, mulți utilizatori au spus că pagina acestora a rămas afectată, chiar dacă un clip a fost dat jos pe nedrept. Sursa menționată punctează că termenii de utilizare trebuie respectați cu atenția deoarece o încalcare consecutivă a acestora poate rezulta în interzicerea contului, ci nu doar a clipurilor.

Ce trebuie făcut pentru a recupera un cont?

Dacă este constatată o încălcare consecutivă a termenilor de utilizare, TikTok îți poate bloca contul sau îți interzice, pe moment, postare altor clipuri.

În cazul în care un utilizator consideră că această decizie a fost luată pe nedrept și vrea să o conteste, poate face acest lucru printr-un recurs. Când primiți o notificare care vă informează în legătură cu acest lucru, selectați opțiunea de „Appeal” și urmați instrucțiunile.

Conform sursei menționate, nu există multe alte opțiuni, dacă TikTok consideră că utilizatorul a încălcat, până la urmă, termenii de utilizare. Dacă opțiunea de recurs nu a dat roade, utilizatorul care vrea să își primească pagina înapoi trebuie să trimită un email directă către TikTok, în care le va explica situația.