Pentru revendicarea premiilor castigatorii sunt rugati sa sune la numarul de telefon 021/ 203.56.43 de luni pana vineri, intre orele 10:00-17:00, incepand cu data de 22 februarie 2010. Data limita de revendicare a premiilor este 31 mai 2010, in caz contrar castigatorii isi pierd dreptul asupra premiilor.

Premiile nu se pot compensa in bani.

Ceasurile Victorinox, aparatele foto, espressoarele Bosh si DVD playerele vor fi livrate prin posta (colet postal) sau prin curier dupa revendicarea lor de catre castigatori, in termen de maxim 1 luna de zile de la revendicarea premiului.

Castigatorii autoturismelor Opel Astra vor ridica premiile de la furnizor in prezenta unui reprezentant Ringier Romania.

In cazul in care castigatorul este minor sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indrepatit sa intre in posesia premiului numai daca este insotit de un parinte sau de reprezentantul legal, acesta din urma va semna o declaratie prin care organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului precum si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legate de premiul obtinut.

Pentru a intra in posesia autoturismelor sunt necesare urmatoarele acte:
a) Pentru persoane fizice: Copie BI/CI
 In cazul in care premiul este ridicat de alta persoana este nevoie de o imputernicire scrisa de mana si semnata de catre castigator, copie act de identitate castigator si copie act de identitate imputernicit
b) Pentru persoane juridice
– Copie certificat de inmatriculare la Registrul Comertului
– Imputernicire/delegatie semnata si stampilata pentru persoana care ridica premiul. In
cazul in care premiul este ridicat de patronul/administratorul firmei imputernicirea se va
inlocui cu stampilarea procesului verbal de predare-primire
– Copie BI/CI al persoanei imputernicite pentru a ridica premiul sau, dupa caz, al
patronului/administratorului