Fiica lui Marcel Vela a beneficiat de o nuntă de poveste, după ce tatăl ei, actualul Ministru de Interne, a investit o avere în eveniment.

Andra s-a măritat în 2012 cu alesul ei, Cristian. Ginerele lui Vela era la acea vreme viceprimar liberal al comunei Armeniș din județul Caraș Severin. Ulterior, acesta a ajuns primar al localității.

Cel care a oficiat căsătoria civilă a Andrei a fost chiar Marcel Vela, care la vremea respectivă era primarul orașului Caransebeș.

„Vă doresc Casă de Piatră, tot ce este mai frumos pe Pământ, tot binele din lume, toate binecuvântarile din Cer, copii frumoși și sănătoși, spre bucuria noastră”, le-a urat tatăl și socrul tinerilor însurăței.

Nunta s-a desfășurat la Catedrala Episcopală, iar Andra a fost condusă la altar de tatăl ei, Marcel Vela, pe un covor de trandafiri, comandați chiar de ministru!

Sute de politicieni, invitaţi la nuntă

Sute de invitați au fost prezenți la slujba religioasă, printre care politicieni importanți precum Ludovic Orban, Crin Antonescu, Rareș Mănescu și Tudor Chiuariu. Nașii de nuntă ai fiicei lui Vela au fost Daniel Chițoiu și soția lui.

După cum scrie Gândul, Marcel Vela a chemat la nuntă mai multe vedete, precum: Aurelian Temișan, Nicoleta Voica, Petrică Moise, Elena Gheorghe, Traian Jurchelea și orchestra ”Virtuozii Banatului”.

Cu ce se ocupă fiica lui Marcel Vela

Andra Vela, fiica lui Marcel Vela – fost primar în Caransebeș, actual Ministru de Interne, figura, în 2016, pe site-ul Parlamentului European drept asistent local al eurodeputatului PNL Cristian Bușoi. Soțul ei, Ioan Cristian Vela, este viceprimar al comunei Armeniș din județul Caraș-Severin.

În declarația de avere semnată de Ioan Cristian Vela în 2015, soția sa apare drept „consilier europarlamentar”, fiind remunerată cu 7.084 de lei pentru primele șase luni de muncă la PE (iulie 2014-decembrie 2014).

Nașul cuplului Andra și Ioan Cristian Vela este fostul ministru de Finanțe Daniel Chițoiu. La nunta celor doi, în 2012, primarul Caransebeșului a invitat 700 de persoane, inclusiv pe actualul director al SRI, Eduard Hellvig, dar și pe ex-președintele PNL Crin Antonescu.

Până să ajungă asistenta lui Bușoi, Andra Vela a lucrat în Guvern, pe un post de consilier la Departamentul pentru Relația cu Parlamentul, în mandatul fostului ministru liberal Mihai Voicu, scrie pressone.ro.