Logitech Speaker System Z553 dispune de doi sateliți și un subwoofer down-firing, puterea de emisie este de 40 de wati (RMS), toate acestea creând un sunet imersiv ce îmbunătățește experiența de vizionare și cea audio. Un jack de RCA și două mufe auxiliare de 3.5 permit conectarea la trei dispozitive în același timp, calculatoare sau Mac-uri, playere muzicale și DVD playere, televizoare și console de joc, smartphone-uri și multe altele. Sistemul audio dispune și de un pod de control cu care poți controla volumul și nivelul de bass.

 “Logitech Speaker System Z553 este o alegere pentru utilizatorii ce caută un design modern și funcționalitate pentru boxele pentru PC și vor să adauge mai multă valoare experienței audio în spații mici,” a precizat Camelia Barbălată, country manager pentru România, Bulgaria și Moldova în cadrul Logitech. “Cu al său design lucios, sunet excelent și opțiuni multiple de conectivitate, acest nou sistem 2.1 sună extrem de bine în orice încăpere din casă.”

Sateliții sunt așezati pe stand-uri de metal care se pot înclina în sus sau jos sau pot fi montați pe perete. În plus, cei doi metri de cablu integrați îți garantează libertatea de a le amplasa în diverse puncte ale încăperii.

Logitech Speaker System Z553 va fi disponibil în Europa începând cu luna octombrie 2012 la un preț recomandat de 129,99 euro.