Vodafone România a lansat astăzi abonamentele RED. Acestea permit clienţilor să vorbească şi să trimită SMS-uri nelimitate, în orice reţea naţională,  să navigheze pe internet şi includ posibilitatea achiziţionării unui smartphone nou în fiecare an.

Preţurile pentru noile abonamente pleacă de la 29 de euro adică 125 lei. Având în vedere că la cartelă primeşti pentru 27 de lei mii de minute şi SMS-uri, sute de minute naţionale, sute de mega de net, pentru cine a lansat Vodafone acest tip de abonamente?

„Piaţa este mare, iar clienţii sunt diferiţi. Este adevărat că în România aceştia sunt obişnuiţi să plătească mai puţin pentru serviciile de telefonie mobilă. Abonamentele Red îşi vor găsi clienţi printre cei care vor smartphone-uri de top şi care care vor să comunice fără nicio grijă”, a declarat Andrea Rossini, director Consumer Business Unit, Vodafone România.

Noile abonamente noi sunt:

-RED 29, include minute şi SMS-urile nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea europeană fixă, 500 MB trafic de date, spaţiu de stocare Cloud de 15 GB şi acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 euro/lună. Clientii care optează pentru RED 29 pot achiziţiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510, pentru doar 1 euro;
-RED 45 oferă utilizatorilor minute şi SMS-uri nelimitate în toate reţelele naţionale, apeluri nelimitate în reţelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute în reţelele europene mobile şi utilizare gratuită a Vodafone Protect şi a Asigurării Mobile, totul pentru 45 euro/lună. Clienţii care activează RED 45 pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV, la numai 1 euro;
-RED 65 aduce apeluri şi mesaje nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea europeană fixă, 250 de minute internaţionale în reţelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spaţiu de stocare Cloud şi utilizare gratuită a Vodafone Protect şi a Asigurării Mobile, pentru 65 euro/lună. Clienţii ce încheie un contract RED 65 pot achiziţiona un Samsung Galaxy SIII la numai 1 euro, sau noul Sony Xperia Z, la 69 euro.

Toate abonamentele includ trafic de Internet mobil la viteze de până la 43,2 Mbps.

Abonamentele RED sunt disponibile pentru clienţii companii, tot începând de astăzi, cu 4 pachete, la preţuri cuprinse între 25 la 85 de euro (fără TVA): Business Red Acces (25 euro), Business Red Confort (35 euro), Business RED (50 euro) şi Business Red Plus (85 euro).

Cei de la Cosmote au fost primii
 
Cosmote, numărul trei pe piaţa locală telecom, a fost primul operator care a anunţat un abonament nelimitat în ţara noastră. Abonamentul No Limit costă 31 de euro şi include minute în reţea, SMS-uri în reţea, minute naţionale/internaţionale zona 1, minute către destinaţii fixe Romtelecom, MMS-uri în reţea, apeluri video în reţea (minute) şi 500 MB trafic de date, toate nelimitate. Oferta este valabilă până la data de 30 aprilie 2013 şi poate fi prelungită.