Cunoscutul gazetar Cristian Tudor Popescu revine cu un nou comentariu dur privind situaţia pandemiei din România în acest moment, dar şi despre ce va lăsa în urmă valul 4 de COVID.

CTP vede un element pozitiv în miile de morţi de COVID din România

Intitulată “Moartea pe cap de locuitori”, postarea începe cu o profeţie neagră: “Ne așteaptă o toamnă și o iarnă crunte”. De vină sunt guvernanţii din PNL şi USR PLUS, care n-ar fi fost în stare, în această vară, să pregătească măcar locuri suplimentare la morgă.

Un alt motiv pentru dezastrul ce ne aşteaptă sunt românii care nu s-a vaccinat. “Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze”, scrie CTP pe pagina sa de Facebook.

Postarea se încheie cu un mesaj controversat, din cauză căruia mulţi internauţi s-au arătat revoltaţi în comentarii. CTP spune că toate decesele ce se vor înregistra în această toamnă şi iarnă în România, din cauza COVID-19, vor aduce şi un lucru pozitiv: “creșterea cantității de inteligență pe cap de locuitor în România”.

Mesajul integral al lui Cristian Tudor Popescu

“Moartea pe cap de locuitor

Ne așteaptă o toamnă și o iarnă crunte. Mulți români vor muri de Covid, pentru că, astă-vară, guvernul PNL-USRPlus, ocupat să se aleagă, n-a pregătit pentru valul 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă.

Și pentru că sunt nevaccinați. Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze.

E sinistru, dar, astfel, se va înregistra și un parametru pozitiv până la primăvară: creșterea cantității de inteligență pe cap de locuitor în România.”

Sursa foto: Facebook