Revoltat de înregistrarea primelor minute ale intervenţiei de la Colectiv, gazetarul Cristian Tudor Popescu a răbufnit în direct la televiziune şi a repetat limbajul folosit de colonelul Orlando Şchiopu în seara intervenţiei de la clubul bucureştean.

“Mint ca nişte porci. De pildă, individul ăsta din dreapta, Orlando Şchiopu, a minţit în direct. Adineaori l-am văzut spunând că „eu nu am spus decât «Lasă-i!»”. Spun eu înjurătura, pentru că dumneavoastră blocaţi cuvântul acolo. Nu trebuie să-l blocăm pentru că este o insultă. Dacă nemernicul ăsta a putut să spună cea a spus acolo, atunci trebuie să spunem și noi aici”, a spus Cristian Tudor Popescu în direct la Digi24.

Moderatorul Cosmin Prelipceanu a încercat să-l oprească, însă fără succes. “Cum se știe când el spune «Lasă-i»? A zis «Lasă-i în p**a mea»! Are această nerușinare care mă stupefiază. Ne minte de la mână până la gură, de la prânz de când am văzut filmul și până acum”, a continuat CTP.

Pentru limbajul folosit, Cristian Tudor Popescu ar putea fi sancţionat din nou de către CNA, însă, până atunci, jurnalistul a adunat multe aprecieri în mediul virtual de la oamenii revoltaţi şi ei de comportamentul autorităţilor din acea noapte.

Puteţi urmări mai jos momentul. Atenţie, limbaj licenţios!