Cristian Boureanu este la pământ după ce a pierdut enorm de pe urma unei afaceri patronate de iubita sa, Laura Dincă. El a decis să investească o sumă colosală de bani într-un magazin de haine al iubitei sale. Aceasta este pasionată de modă iar politicianul a decis să îi o ajute pe Laura Dincă ca visul ei să devină realitate.

Astfel, Laura Dincă și-a deschis un show-room în care a început să vândă îmbrăcăminte pentru femei create de ea, în special rochii de seară, fuste, bluze, dar şi costume de baie. Aceasta a participat la mai multe prezentări de modă cu creaţiile sale, inclusiv la Săptămâna Modei de la Paris.

Ce s-a ales de magazinul iubitei

Potrivit stirilekanald, Laura Dincă face inclusiv reclamă produselor, mai ales că are experienţă de fotomodel. Afacerea a debutat în 2017, atunci când magazinul a fost dechis iar în 2019 s-a mutat într-un sediu nou, în Bucureştiului, pe strada Paris.

Tot în 2017, Laura şi-a înfiinţat şi o firmă, cu ajutorul lui Boureanu, prin care să îşi deruleze afacerea, Infinity F Total Design SRL. Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, firma a bifat în 2017 o pierdere de 149.071 lei, iar în 2018 una de 671.736 de lei, totalul fiind de 820.071 lei, adică de aproximativ 175.000 de euro.