Cristian Boureanu este obligat să presteze muncă în folosul comunității la ”spații verzi”, după ce condamnarea în scandalul în care a fost implicat în urmă cu doi ani a rămas definitivă.

Trebuie amintit că în 2017, Boureanu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a trei acte de ultraj, după ce el a fost acuzat că în seara zilei de 9 iunie 2017 s-a manifestat violent la adresa unor agenți de la poliția rutieră, după ce automobilul în care se afla a fost oprit în trafic.

Acum, acesta trebuie să plptească scump. Mai exact, el trebuie să presteze muncă în folosul societății. Judecătorul delegat de la secția de execuitări penale a Judecătoriei Sectorului 1 a cerut, în cursul acestei veri, ca fostul deputat să presteze muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 1 sau Sector 2. Cererea a fost admisă rapid, iar Boureanu trebuie să se prezinte la una dintre instituții și să își ispășească pedepasa complementară din dosarul agresării polițistului, susțin cei de la KanalD. 

Administrația Domeniului Public este o instituție subordonată Consiliului Local care se ocupă cu amenajarea parcurilor și a zonelor de agrement, cu întreținerea rețelei stradale, a mobilierului stradal și a spațiilor verzi din sector.