Florin Petrescu va face muncă în folosul comunității. Actorul de la Vacanța Mare a fost condamnat într-un dosar de șantaj

Actorul Florin Petrescu va face muncă în folosul comunității timp de 60 de zile, după ce anul trecut a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și la muncă în folosul comunității, într-un dosar în care este acuzat de șantaj.

Contactat de jurnaliștii de la impact.ro, actorul a declarat că nu îi este rușine de această muncă și că așteaptă să fie repartizat.

”Voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!”, a spus actorul Florin Petrescu pentru sursa anterior citată.

Amintim că în 2012, actorul Florin Petrescu ar fi fost trimis de Dan Diaconescu, la vremea respectivă patronul OTV, să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu. Acesta trebuia să îi ceară să sponsorizeze televiziunea, pentru a nu fi dezvăluite informații compromițătoare despre el.

Actorul a mai precizat că nu a prestat deja această muncă, subliniind că nu a fost căutat de autorități.

Ce arată decizia judecătorească

”În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, inculpatul Petrescu Ion va presta o muncă neremunerata în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 zile, fie la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 6, Serviciul de Probaţiune Bucureşti urmând să desemneze instituţia unde condamnatul va presta munca neremunerata în folosul comunităţii”.