Fata politicianului Cristian Boureanu, Ioana, în vârstă de 17 ani, a fost bătută crunt de trei tinere, ea fiind găsită, ulterior, cu capul spart şi răni pe tot corpul. Potrivit National, Ioana s-a dus să se spele pe mâini, moment în care ar fi început tot conflictul. La un moment dat, una dintre agresoare i-a tras Ioanei o palmă, apoi toate s-au năpustit asupra fetei cu pumnii si cu picioarele. Ulterior, Ioana a mers cu amicele ei la o farmacie din zonă pentru a-și pansa rănile, dar când s-a întors a fost iar luată la bătaie de cele trei. 

Tânăra a fost transportată de urgență la spital, unde i-au fost puse copci. Tânăra a ieșit bandajată pe față, de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”, dar cu toate acestea, pe fața ei încă se mai vedeau clar urmele agresiunii. Cristian Boureanu a declarat, pentru Click,  următoarele informații: „Sunt la IML. Sunt într-o situație foarte delicată. Fiica mea a fost bătută, are capul spart. Am fost la medic și au cusut-o. I-au spart un pahar în cap fix ca în filemele de groază. Sângele a început să țâșnească…”. Fostul poltician a spus că așteaptă să iasă certificatul medico-legal și apoi urmează să depună plângere penală împotriva agresoarelor care au băut-o pe Ioana.
Potrivit sursei citate, Ioana Boureanu era în club cu prietenele, la majoratul uneia dintre ele. La un moment dat, tânăra s-a dus la baie, unde trei fete s-au năpustit asupra ei, doar pentru că a încercat să își facă loc printre ele. Au băutut-o măr și a fost nevoie de intervenția agenților de securitate ai clubului. După acest episod, fiica lui Boureanu s-a dus la farmacie și și-a bandajat rănile, apoi s-a întors în club. Coșmarul adolescentei nu s-a oprit aici! Agresoarele o așteptau în club, unde au luat-o din nou la bătaie, de data asta într-un mod barbar. Bătăușele i-au spart capul Ioanei Boureanu, care a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au pus copci.
Trebuie amintit că, în 2016, fostul politician Cristian Boureanu a fost filmat în timp ce își agresa fiica în mijlocul drumului, iar adolescenta striga după ajutor. Polițiștii ajunși la fața locului i-au dus pe amândoi să dea declarații.