Nemulţumiţii din partid vor să aibă o discuţie cu liderul PSD înainte de următorul Comitet Executiv, în care să îi ceară să îşi schimbe stilul de a lua decizii. Dacă acest lucru nu se întâmplă, tabăra revoltaţilor discută posibilitatea înlocuirii lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. În replică, apropiaţii lui Liviu Dragnea vor să îi retragă sprijinul politic Gabrielei Firea şi oprească starea de tensiune din partid.

Paul Stănescu conduce informal grupul nemulţumiţilor din PSD, potrivit informaţiilor obţinute de Digi24. În tabăra celor nemulţumiţi sau care au intrat în conflict cu Liviu Dragnea se numără liderii organizaţiilor din Giurgiu, Vaslui, Brăila, Constanţa, Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov, Olt, Vrancea, Argeş, Buzău, Caraş Severin, Timiş şi a trei organizaţii de sector din Bucureşti.  Aceştia vor să îi ceară lui Liviu Dragnea să îşi schimbe stilul de a conduce partidul sau să facă un pas în spate. În plus, vor ca înainte de Comitetul Executiv să obţină majoritatea în rândul organizaţiilor PSD.

Potrivit informațiilor obținute de Digi24, nemulţumiţii nu vor să meargă în spatele Gabrielei Firea, căreia îi reproşează că s-a grăbit cu atacul asupra lui Liviu Dragnea la Comitetul Executiv de la Neptun.

Există şi nehotărâţi sau lideri de organizaţii care aşteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile. Organizaţia Botoşani este divizată, existând contestări puternice pentru actuala conducere locală. Filialele din Prahova, Mureş, Iaşi, Hunedoara, Bistriţa Năsăud sau Sălaj nu au stabilit clar ce vor face. Şi-ar dori ca deciziile să fie luate într-un cadru mai larg, nu în cerc restrâns, în biroul lui Liviu Dragnea.


Te-ar putea interesa și: