Cozmin Gușă este de părere că această decizie arată clar că rezultatul alegerilor influențează și decizia în cazul lui Liviu Dragnea.

„Asta este într-adevăr ceva ce poate să vectorizeze mersul lucrurilor în această campanie electorală, unde se joacă dur, pe butoane. Această dată de 27 mai ne spune nouă că în mod clar decizia va fi legată de rezultatul net al alegerilor. Cine mai vrea să comenteze că nu există legătură între rezultatul alegerilor l-aș sfătui să fie mai cumpătat pentru că se face de râs. În mod clar ceea ce se va intampla la alegeri pe 26 mai si la numaratoarea din 26 spre 27 mai va fi un lucru care va determina decizia in cazul lui Dragnea.

Liviu Dragnea nu este acuzat nici de Teldrum, nici de Belina sau de ceva din administrație, ci de niște angajări. Ar putea însemna, în funcție de rezultatul alegerilor, un capăt de drum sau o renaștere pentru Liviu Dragnea. Dacă rezultatul PSD va fi bun, Liviu Dragnea va fi condamnat. Dacă rezultatul PSD va fi mediocru, 30%, plus-minus, atunci Dragnea s-ar putea să aibă durată de viață pentru finalul acestui an”, a precizat Cozmin Gușă la Realitatea TV.