Detalii neștiute despre Costin Mărculescu. Acesta avea în lucru o carte împreună cu scriitorul Virgil Elisei, în care oferea amănunte despre trecutul său dar și despre marile sale iubiri. Jurnaliștii de la Antena 3 au oferit în exclusivitate un fragment din această carte, intitulată „Bombele cu FITIL din viaţa lui Costin Mărculescu”. În volumul pe care actorul nu a mai apucat să îl lanseze, vorbește inclusiv despre marea sa dragoste.

„Sunt un om naiv de sincer. Niciodată nu am trunchiat adevărul”, se autocaracterizează Costin Mărculescu în debutul cărții sale.

„Marea mea poveste de iubire, petrecută pe timpul Agenţiei şi pe care o ştia toată lumea, a fost Florina. Dacă ar fi să o relatez, aş începe aşa: avea 18 ani şi era mai curată şi mai inocentă decât crinul alb!

Dar nu o voi relata, voi spune doar că ruptura dintre noi a fost din cauza anturajului meu ofertant”, a scris actorul.

Regretatul actor a dat detalii și despre dezamăgirile din viața sa.

„În perioada mai puţin plăcută a vieţii mele, am murit cu dreptatea în mână, cum s-ar zice, în sensul că unii realizatori de emisiuni TV şi jurnalişti din presa scrisă, în goana lor după senzaţional şi afluenţă de cititori, au prezentat trunchiat, ba chiar invers situaţiile în care m-am aflat”, au arătat cei de la Antena 3.