Moartea prematură a actorului Costin Mărculescu atrage compasiunea unor oameni publici din România care spun că nu au avut nicio relație cu decedatul în timpul vieții.

Astfel, printre cei care au ținut să fie prezenți la priveghiul lui Costin Mărculescu s-a numărat și binecunoscutul Dan Puric.

”Dumnezeu să-l odihnească”

În ciuda faptului că nu i-a legat o relație de prietenie, îndrăgitul actor a mers la căpătâiul său pentru a aprinde o lumânare și a-și lua rămas bun.

”Nu am avut o relație. Mi s-a părut un om nefericit. Dumnezeu să-l odihnească”, a spus Puric pentru spynews.ro, la ieșirea din Biserica Sf. Gheorghe cel Nou, unde trupul neînsuflețit va rămâne până sâmbătă, când este programată ceremonia de înmormântare, la cimitirul Reînvierea din Capitală.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort, miercuri noapte, în apartamentul în care locuia în Bucureşti.

Potrivit raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio-respirator acut.

A avut probleme cu inima

Prietenii lui au fost cei care au alertat autorităţile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

Poliţiştii secţiei 12 au fost cei care au preluat apelul la 112 şi s-au deplasat la locuinţa actorului din sectorul 3. Acolo după ce au stat de vorbă cu vecinii au chemat în ajutor echipaje de la pompieri şi Smurd.

Înăuntru, temerile apropiaţilor că ceva rău s-a petrecut s-au adeverit: trupul neînsufleţit al lui Costin Mărculescu zăcea în baie. Cazul a fost preluat imediat de Biroul morţi suspecte al Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

La prima vedere, anchetatorii bănuiesc că în timp ce actorul se pregătea să facă o baie ar fi suferit un infarct sau un accident vascular cerebral.

Această pistă pare cea mai credibilă, pentru că fosta iubită a actorului a susţinut că acesta ar fi avut probleme cu inima.