Potrivit primele date venite din partea medicilor, se pare că decesul lui Costin Mărculescu ar fi survenit în urma unui infarct cardio-respirator acut. Declaraţiile fostei sale iubite par să confirme această posibilitate.

“El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el”, spune Cristina, fosta iubită a actorului.

În plus, Costin Mărculescu ar fi chemat şi Salvarea acasă de mai multe ori, în ultima perioadă. Actorul ar fi căzut şi într-o depresie, mai crede fosta sa iubită.

“Avea probleme cu inima, făcea atacuri de panică foarte dese și chema Salvarea câteodată, venea la 2 dimineața, îi dădea pastile să se calmeze. Era și într-o depresie. Eu când dormeam la el, noaptea îl auzeam când se ducea la baie să se spele. Își punea lumânări pe cadă, la oglindă și așa se relaxa el”, a mai declarat Cristina pentru RomâniaTV.

“Am tot vorbit cu el, avea planuri… Nu s-a sinucis”

Vecinii au fost cei care au dat alarma, după ce nu l-au mai văzut de câteva zile pe Costin Mărculescu plimbându-şi câinele. Mai mult, vecinii spun că, în ultimele zile, actorul arăta destul de rău la față, semn că starea sa de sănăte ar fi fost precară, scrie viva.ro.

Mara Bănică, care se pare că a fost ultima persoană care a vorbit cu Mărculescu înainte ca acesta să moară, spune că nu se pune problema ca acesta să se fi sinucis.

“M-au sunat mulți acum ca să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri… Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a declarat Mara Bănică.