Cornel Ilie a acordat un interviu pentru viva.ro în care recunoaște că apropiații lui îi trimit mesaje și îl întreabă dacă este împreună cu Lidia Buble după ce piesa celor doi a fost un adevărat succes. Apropiații nu sunt singurii care au avut o astfel de opinie, fanii bănuind același lucru.

„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună’, a mărturisit cântărețul.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk şi Lidia Buble au scos o melodie împreună şi au filmat videoclipul în care apar în mai multe ipostaze tandre. Din această cauză au apărut și o serie de zvonuri conform cărora cei doi artiști ar avea o relație.

Cu toate acestea, Lidia Buble și Cornel Ilie au infirmat zvonurile și au ținut să precizeze că relația lor este una strict profesională. Despre „toată isteria” din jurul colaborării lor, artistul mărturisește că a fost doar o „poveste bine spusă” prin intermediul hitului lor, „Vino, du-te!”.

„Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine”, a spus solistul trupei Vunk.

Artistul va rămâne prieten cu fosta lui soție

Solistul trupei Vunk a declarat că nu vrea să vorbească prea mult despre divorțul său și că lucrurile nu s-au petrecut cu scandal, ci cu dragoste. În același timp, Cornel Ilie a avut numai cuvinte de laudă pentru fosta sa soție.

„Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire’, a spus el, în mesajul despre divorț.

La ce s-a referit prin ”există dragoste după iubire”

Ulterior, artistul a explicat la ce s-a referit atunci când a făcut afirmația că ”există dragoste după iubire”.

„Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă’, a afirmat Cornel Ilie.

Cum arată femeia ideală, în opinia artistului

Cornel Ilie a fost provocat să spună ce îi place cel mai mult la o femeie. Acesta a acceptat provocarea și a spus că cel mai important lucru este ca aceasta să aibă încredere în ea însăși.

„În primul rând, să aibă încredere în ea însăși. Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturalețe, feminitate, umor și sensibilitate. Și puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – și trebuie să o dozeze cumva’, a fost descrierea lui Cornel.