Drama neștiută prin care a trecut Corina Chiriac

Corina Chiriac, artista îndrăgită, a decis să-și deschidă inima și să vorbească deschis despre momentele dificile din viața ei.

Deși este mereu văzută cu zâmbetul pe buze la evenimente sau pe micul ecran, puțini știu că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, care i-a pus la încercare puterea interioară.

Depresia a fost inamicul care a ținut-o închisă între patru pereți, refuzând să iasă din casă și să interacționeze cu lumea din jur. În plus, adăugând la suferința sa, artista acumulase și câteva kilograme în plus.

Artista a dezvăluit că această perioadă dificilă a durat opt ani până când a reușit să se vindece complet. Aceasta a mai spus că înțelege acum suferința celor care se confruntă cu această afecțiune, evidențiind că oricine poate ajunge la fundul sacului în astfel de momente.

„Oricine poate trece prin momente din astea nenorocite de depresie când ajungi la fundul sacului. Eu ştiu exact ce înseamnă depresia, pentru că am trecut prin opt ani de depresie. Eram tot Corina Chiriac, aveam aceeași voce și nu mă căuta nimeni”, a mărturisit artista.

corina chiriac
SURSA FOTO: Facebook/Corina Chiriac

Artista, salvată de un preot

Cu toate că a fost o perioadă dificilă, Corina Chiriac nu a luat în considerare niciodată gândul sinuciderii. Credința sa în viața veșnică și frica de Dumnezeu au fost factorii care au contribuit la menținerea puterii interioare.

Un preot a fost figura salvatoare în această perioadă tulbure. Ascultând tot ce are de spus, preotul a îndrumat-o să ia cele mai bune decizii. Astfel, preotul a fost sprijinul esențial pentru a depăși această perioadă dificilă.

„Am avut noroc cu o verișoară și cu câinele meu, dar am stat șapte ani în casă, aveam 98 kg, nu voiam să mă văd cu nimeni, pentru că nu aveam ce să povestesc. Îmi era rușine de cât eram de grasă. Am avut noroc cu un preot care m-a salvat. Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viața veșnică și știu că nu există final și acolo suportăm consecințele”, a completat vedeta.

Cine este Corina Chiriac?

Corina Chiriac, născută la 26 octombrie 1949 în București, este o personalitate complexă în peisajul artistic românesc. Ea s-a afirmat ca:

  • o remarcabilă cântăreață de muzică ușoară
  • compozitoare
  • textieră
  • realizatoare de emisiuni de televiziune
  • actriță

Cu o carieră ce s-a desfășurat pe mai multe decenii, Corina Chiriac rămâne una dintre cele mai iubite și de succes soliste din România.

Debutul său în lumea muzicii a avut loc în anii ’70, iar talentul său remarcabil a atras rapid atenția publicului.

Cu o voce puternică și expresivă, a devenit o prezență constantă în industria muzicală, iar hiturile sale au dominat clasamentele vremii.

De asemenea, ea a jucat și în filme precum:

  • „Aventuri la Marea Neagră” (1972)
  • „Cu mîinile curate” (1972)
  • „Roșcovanul” (1976)

Recunoașterea meritelor sale în domeniul artistic a culminat cu distincția primită din partea lui Ion Iliescu, pe vremea când era președinte al României.

La 10 decembrie 2004, Corina Chiriac a fost decorată cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B – „Muzică”.