Cei peste 150 de entuziaşti ai cărţii digitale care au lansat precomenzi pe CorectBooks de la lansarea din 1 octombrie au indicat un top 5 al preferinţelor lor literare, pe locul întâi situându-se „Înainte de Bărbaţi”, de Nina Bouraoui.
Vizitatorii CorectBooks au inclus în top 5 şi „Cartea ceaiului” de Okakura Kakuzo, „Woody Allen. Bufon si filosof” de Dana Duma, „Asteptandu-i pe barbari” de Eugen Uricariu, respectiv „Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire” de Aurora Liiceanu şi Alice Năstase.
Precomanda medie este de 1,8 cărţi şi în valoare de 22 de lei iar cea mai mare precomandă conţine 9 cărţi. Pentru a beneficia de discountul de 25% acordat în perioda de precomandă, anunţat de Sorin Roşca Stănescu cu ocazia lansării librăriei virtuale, cumpărătorii au la dispoziţie până la 1 decembrie 2010 să intre din nou pe CorectBooks şi să schimbe precomenzile în comenzi.
Până acum, site-ul CorectBooks a fost accesat de 14.000 de vizitatori unici din 66 de ţări, dintre care în top 5 se află România, Germania, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi Franţa.
Până în data de 3 noiembrie 2010, titlurile de pe CorectBooks achiziţionate prin plată online cu cardul bancar vor putea fi plătite în lei, conversia în valuta contului fiind făcută de către banca emitentă. După această dată, utilizatorii vor putea alege să efectueze plata şi în euro sau dolari, din formularul de comandă de pe site.
Plata în sistem PayPal poate fi făcută, începând de astăzi, în euro sau dolari, în funcţie de valuta dorită.