Connect-R are o viață de familie împlinită. Alături de fosta sa soție, Misha, el a dat viață unei fetițe superbe. Chiar dacă mulți s-ar fi așteptat ca artistul să-i dăruiască copilei încă un frățior, acest lucru nu s-a întâmplat. Lui Connect-R nu-i pare rău. Mai mult, el a spus că nu are în plan așa ceva, mai ales că are trei băieți pe care i-a ”adoptat”. Este vorba de trei tineri care activează în trupa ”Ghetto Gang”.

Cei trei tineri activează în cadrul trupei ”Ghetto Gang”, iar Ștefan Mihalache, alias Connect-R, are grijă de cariera lor în industria muzicală din România. Cântărețul a dezvăluit lucruri inedite despre „băieții lui”. Aceștia sunt trei băieți extraordinari și talentați. De altfel, dezvăluirile artistului nu s-au oprit aici. El a mărturist că are planuri mari alături de băieții lui. Mai exact, vor lansa și o nouă piesă împreună.

”Deocamdată am destui, o am pe Maya și îi am pe cei 3 băieți de la Ghetto Gang, care chiar sunt niște copii și pe care i-am adoptat, ca să spun așa, cu totul.

Connect-R: Îmi lipsesc când plec în concerte și eu lor

Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copiii mei. În afară de faptul că i-am ales după niște criterii care țin de talent, sunt niște copii extraordinari. Îmi lipsesc când plec în concerte și eu lor, am observat lucrul ăsta. Pregătesc cu ei primul single și video oficial, care se numește „Porsche Cayenne” și în paralel pregătesc un filmuleț de prezentare cu ei, pentru că au niște povești extraordinare. Vin din familii, dacă spun modeste, aș da-o în lux deja, mai mult decât modeste”, a spus Connect-R, citat de click.ro.

Pe unul dintre băieți l-a cunoscut la „Next Star”. „Da, pe Toto, l-am cunoscut acolo, avea o poveste extraordinară, creștea fără mamă, care era la închisoare. Chiar s-a făcut și un film despre viața lui. M-a impresionat de atunci, pentru că era un bun dansator. Am observat că timpul a trecut și el s-a apropiat de muzică și e rapper în toată regula. Am primit de-a lungul vremii multe demmo-uri și m-am oprit la Ghetto Gang, pentru că copiii trebuie să înțeleagă că nu e de ajuns să scrii bine sau să fi rapper, trebuie să ai ceva în plus. Și asta au ei. Când îi vezi pe celălat trotuar îți dai seama că nu sunt comuni, că e ceva cu ei”, a spus artistul, comform sursei citate.