Connect-R va reapărea pe micile ecrane din toamnă

Connect-R va reapărea la televiziune în această toamnă, într-un nou proiect neașteptat. În ciuda faptului că fanii săi vor să știe mai multe detalii despre reality show-ul în care va apărea, el este extrem de reținut pentru că nu vrea să le strice surpriza.

„Nu știu, dar cred că din toamnă o să încep un proiect de genul ăsta. Nu pot să vorbesc mai mult!”, a declarat el pentru Playtech.

Cum a fost prima apariția a lui Connect-R pe scenă?

În cadrul acelui interviu, el a vorbit și despre primii săi pași în lumea muzicii. În 1997, el a intrat pentru prima dată într-un studio de înregistrări, unde a înregistrat melodia „Observ”. La scurt timp, a avut loc și prima sa prestație pe scenă, unde a fost copleșit de emoții, motiv pentru care a purtat ochelari de soare ca să nu vadă oamenii.

„Păi gândește-te că mi-am pus ochelari de soare negri, ca să nu văd pe nimeni! Din cauza emoțiilor. Normal, am avut emoții! Pe la început îmi sărea CD-ul, dar nu au fost foarte multe peripeții.

Am uitat versurile de la melodii, dar important e să nu mă opresc. Zic bla,bla, bla’, până îmi aduc aminte și gata!”, a zis el.

Când se va retrage Connect-R din muzică?

Cu ceva timp în urmă, Connect-R a anunțat personal că vrea să se retragă din muzică peste doi ani.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani, fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo 4-5, în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta.

Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, a explicat el în cadrul unui podcast.