Mai este puţin până când Asia Express revine la Antena 1!

Când revine Asia Expres pe micile ecrane?

Cel mai dur reality-show va avea premiera celui de-al patrulea sezon sâmbătă, 18 septembrie, la ora 20:00. În prima săptămână, emisiunea va fi difuzată apoi pe 19, 20, 21 și 22 septembrie. Cursa din nou sezon va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații-surpriză.

Unul dintre concurenţii care participă la Asia Express este celebrul cântăreţ Connect-R, care face echipă cu bunul său prieten Shift. Într-un interviu recent, acordat Antena Stars, artistul a povestit prin ce momente grele a trecut pe “Drumul Împăraţilor”.

Connect-R: Noi trăim într-o bulă

Connect-R spune că, atunci când a ajuns pe “Drumul Împăraţilor”, a stat față-n față cu realitatea și și-a dat seama că oamenii de acolo nu știu cine este și ce face. Din acest motiv, el nu a fost întâmpinat cu comportamentul la care el se aștepta și cu care este obișnuit în România, explică artistul.

“Noi trăim într-o bulă. Lumea îți deschide ușa, te întreabă dacă să te bage în față la bancă, acolo ești mâncat”, a declarat Connect-R.

Shift şi Connect-R (Sursă foto: Facebook)

“A fost suferință (…) Nu făceam faţă”

El recunoaşte că i-a venit foarte greu să continue şi a fost la un pas să găsească orice motiv pentru a se întoarce în România, scrie SpyNews.

“A fost extraordinar. A fost suferință, dar a fost și bucurie multă, viață multă, dinamică multă.

A doua zi voiam să inventăm ceva cu Shift ca să plecăm acasă, să ne rupem un deget ceva, că nu făceam față”, a mai povestit cântăreţul.

Pe de altă parte, prietenia dintre Connect-R şi Shift a devenit şi mai puternică după timpul petrecut împreună, ca o echipă, la Asia Express.

“La noi s-a sudat acum prietenia, noi ne știm de 15 ani, iar la un moment am rupt legătura, dar acum nu știu dacă am stat cu fiica mea adunat atâtea timp cât am fost cu el”, a declarat Connect-R.

Sursa foto: Facebook