Provocarea se adresează celor care au idei de afaceri inovatoare. Aceștia sunt așteptați să se înscrie la ”Money is Funny”, un concurs dedicat celor cu spirit de antreprenor, cu vârsta peste 18 ani, care au idei de business inovative ce pot fi vândute în sistem franciză. Concursul se desfășoară în perioada 3 februarie – 30 iulie 2021.

Concursul ”Money is Funny” își dorește să îi încurajeze pe cei care au deja o idee de business, dar nu și-au găsit motivația să o pună pe hârtie, să încerce să investească timp, pentru a începe să o valorifice. Să facă următorul pas și să își testeze potențialul în domeniul afacerilor. Cei care vor avea cele mai originale idei vor primi premii în valoare de 50.000 de lei.

La concurs pot participa persoane din România, dar și din Diaspora, care vor să își testeze potențialul în afaceri și au o idee ingenioasă și curajoasă.

Comisia de evaluare va fi alcătuită din experți din domeniul antreprenorial, academic și economic. Aplicațiile vor fi transmise, până pe 1 iulie 2020, prin completarea unui formular de înregistrare, disponibil pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

”Competiția de idei de afaceri inovative îi provoacă pe cei pasionați de domeniul antreprenorial să vină cu propuneri de idei de business cât mai îndrăznețe, cu care să convingă juriul că merită unul dintre premiile puse în joc. Indiferent că vorbim despre agricultură, turism sau comerț, medicină sau inginerie, așteptăm idei cât mai realiste, inovatoare și sustenabile”, a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.