Emisiunea Capital TOP 300 Companii este o ediție specială realizată de divizia video a revistei Capital și este dedicată recunoaşterii rezultatelor și eficienței celor mai profitabile business-uri din România.

La jumătatea lunii noiembrie revista Capital a lansat TOP 300 Companii, un produs prin care echipa redacțională a adus în fața cititorilor date și povești nu doar despre cele mai profitabile companii ce activează pe piața din România, ci și acele business-uri care pun accentul pe cele mai mici detalii, cele care au lideri pentru firmele lor și nu doar șefi, cele care au inspirație și pot depăși orice context, astfel încât să rămână eficiente şi performante chiar și într-o perioadă marcată de numeroase crize: sanitară, economică, politică.

Pentru a obține un clasament cât mai relevant, echipa Capital a luat în calcul următoarele criterii: cifra de afaceri, evoluția cifrei de afaceri, profit, profitabilitate și numărul de angajați.

În cadrul emisiunii Capital Top 300 Companii vom prezenta companiile care au obținut cel mai mare punctaj în funcțiile de domeniile în care activează: agricultură și industrie alimentară, bănci și asigurări, logistică și transporturi, energie, auto, retail, contrucții și imobiliare, IT și telecomunicații, industria grea și industria farmaceutică. Pe lângă acestea, vor fi enumerate și câteva companii care au atras atenția prin strategiile pe care le-au implementat.

Emisiunea Capital Top 300 Companii va fi transmisă în data de 15 decembrie, ora 20.30, pe canalul de youtube EVZ Capital și pe pagina de facebook Capital România.

Descoperă care sunt toate cele 300 companii de succes din România în ediția specială a revistei Capital Top 300 Companii. Revista se găsește la punctele de difuzare a presei sau poate fi comandată online pe https://agoramag.ro/reviste/Capital-Top-300-companii-2021

Emisiunea este realizată cu sprijinul partenerilor: Huawei, Romgaz, Nordis și Cipi.