Compania, prezentă în acest clasament pentru a doua oară consecutiv, a crescut constant în perioada de referinţă, până la o cifră de afaceri de 6,16 milioane de euro în 2010. Pentru primele şase luni ale lui 2011, InCrys a înregistrat o cifră de afaceri de 4,27 milioane de euro, în creştere cu peste 50% faţă de perioada similară din 2010, când cifra de afaceri a fost de 2,32 milioane de euro.
InCrys a fost înfiinţată în iulie 2000 cu capital integral românesc şi oferă în principal servicii de dezvoltare şi testare de software, cu focus pe atragerea de clienţi şi parteneri din Vestul Europei şi Statele Unite ale Americii.
„Suntem onoraţi să fim prezenţi în topul Deloitte Central Europe Technology FAST 50 pentru a doua oară consecutiv. InCrys a continuat să îşi diversifice portofoliul de clienţi în 2011, şi să angajeze noi specialişti IT. Estimăm că până la sfârşitul anului vom depăşi pragul de 200 de angajaţi”, declară Gheorghe Paşc, Director General al InCrys, prezent la evenimentul ZF Digital organizat de Ziarul Financiar pe 18 octombrie.
Deloitte Central Europe Technology FAST 50 include cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, pe baza ratei de creştere a veniturilor din ultimii cinci ani (2006–2010) calculate în monedă locală.  Deloitte Central Europe Technology FAST 50 ierarhizează companii de tehnologie din Republica Cehă, Ungaria, Letonia, Estonia, Polonia, Slovacia, Bulgaria, România, Serbia, Croaţia, Slovenia, Bosnia şi Herţegovina şi Lituania.
Dintre cele 6 companii românesti calificate în clasamentul final al Deloitte Central Europe Technology FAST 50 din acest an, InCrys ocupă locul 3, în funcţie de creşterea veniturilor.
Ca finalistă în Deloitte Central Europe Technology FAST 50, ediţia 2011, InCrys a fost inclusă automat şi în Deloitte Technology FAST 500 EMEA, care include companii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Rezultatele acestei competiţii vor fi anunţate în luna noiembrie.