După ce a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 331% în perioada 2013- 2016 și a devenit compania românească cu cea mai alertă creștere în Deloitte Technology Fast 50 CE 2016, Tremend își consolidează prezența în US prin achiziția 648 Group. Având deja clienți în 14 state din US, decizia Tremend reprezintă un pas important în strategia companiei de a-și extinde prezența în Statele Unite, pe lângă alte regiuni precum UK sau țările scandinave. 

648 Group oferă de peste 16 ani servicii de dezvoltare pentru platforme web și mobile, pentru companii de advertising,  auto, turism, servicii financiare, retail, linii aeriene sau imobiliare din Statele Unite. În acest timp, compania a dezvoltat soluții pentru  companii precum  Aeroportul Internațional din Atlanta, Ford,  Samsung sau Netflix. Compania a fost înființată în Aliso Viejo, California. 

“Între cele două companii există o sinergie în ceea ce privește cultura tehnică și experiența în a lucra cu organizații din SUA. Împreună, ne propunem să creștem portofoliul de clienți în această regiune, oferind soluții tehnice complexe și expertiză în  Artificial Intelligence, Internet of Things, Machine Learning sau Big Data,“ Marius Hanganu, Managing Partner Tremend 

În 2017, Tremend a fost nominalizat de  Inc. 5000 printre cei mai dinamici furnizori de software la nivel European. În 2016, Tremend a ocupat locul  37 în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, cea mai înaltă  poziție obținută de o companie românească.