În realitate, lucrurile nu stau nici pe departe așa, pentru că trebuie să plătești facturi, ai un șef care te stresează non-stop și abia dacă ai timp să respiri. Există și excepții desigur. 

 Compania Noken, aduce un nou concept în privința călătoriilor, și caută oameni interesați să exploreze lumea – în special Islanda, Japonia și Portugalia – și care vor să devină primul lor Ofițer de Explorare Cultural. Compania va plăti pentru toate cele trei călătorii și oferă  100 de dolari pentru fiecare zi petrecută în cele trei destinații, dar restul depinde doar de cei care acceptă job-ul. Mai mult decât atât, pentru că cei de la companie știu că s-ar putea să trebuiască să vă păstrați slujba de zi cu zi, pentru a vă permite o astfel de experiență,  ei sunt dispuși să vă permită să decideți perioada în care să călătoriți.

Sună prea bine pentru a fi adevărat? Totuși, Noken, este o companie de turism de primă clasă, care dedică literalmente mii de ore cercetării fiecărei destinații înainte de a le recomanda și doresc să vă ajute prin împărtășirea experienței.

În calitate de Ofițer de Explorare Cultural veți avea sarcina de a crea conținut sub formă de fotografii pentru instagram sau postări pentru blog, pe care să le împărtășească cu oameni din întreaga lume.

Compania Noken caută pe cineva de 21 de ani sau mai mult, cu un pașaport valabil în Statele Unite, care are disponibilitatea de a pleca în vacanță, plus capacitatea de a lucra de la distanță și un profil public Instagram. Toți cei care nu sunt interesați să aplice pentru acest job nu au nevoie de nici o școală, de referințe sau scrisoare de intenție. 

Daca vă gândiți să aplicați mai aveți timp până pe 31 decembrie. Iar rezultatele vor fi anunțate pe 15 decembrie 2019.