Compania este unul din pionerii pe plan național care a dezvoltat acest model. Mai exact, Digital Nation a dezvoltat un program de 12 module prin care îi învață pe românii de toate vârstele să lucreze în domeniul internetului. Fiecare program durează 12 luni. Programele de învățare în sine nu costă nimic, existând o singură taxă simbolică de membru de 100 EUR pe an.

 Cu 5 ani experiență în formarea tinerilor în ariile tehnice și antreprenoriale, proiectul s-a extins național în 2018.

Publicul țință al Digital Nation sunt tinerii de peste 19 ani, până la 35-40 de ani. Programele de învățare sunt deschise tuturor cetățenilor din România și Republica Moldova. Vârsta nu este un criteriu de selecție – spectrul de vârstă al celor înscriși începe în general de la 18 ani și ajunge la 45 ani, cu excepții în ambele capete ale intervalului. Cunoașterea limbii engleze este un plus, întrucât unele din materialele de studiu vor fi de pe piețele occidentale.

“Misiunea noastră este de a pune bazele unui curent de creștere națională susținută, antrenând educația de performanță și antreprenoriatul strategic ca principalele motoare de creștere”, spune Paul Apostol, fondator Digital Nation.