Este vorba despre Bittnet Systems, prezentă în piața românească de training IT. Cifra de afaceri estimată în 2015, dublă față de 2014, are la bază mai multe obiective de dezvoltare.

Primul obiectiv îl reprezintă expansiunea teritorială, după deschiderea biroului regional din Cluj-Napoca, în octombrie a.c., și a tot mai multor cereri de colaborare din diferite orașe mari ale țării.

Un alt doilea obiectiv constă în mărirea echipelor de vânzări, tehnice și de marketing. Ca integrator IT, Bittnet vrea să se concentreze pe serviciile de migrare în cloud (private cloud, hybrid cloud) și pe soluțiile de securitate, care au ajutat la creșterea companiei în 2014.

De asemenea, compania și-a propus să devină cel mai important integrator de servicii cloud de pe piața locală.

În ceea ce privește serviciile de training, Bittnet dorește să-și dezvolte portofoliul de cursuri, urmărind detașarea în poziția de “one stop shop”, unic partener de training IT pentru companii, indiferent de complexitatea nevoilor acestora.

Un alt obiectiv pentru 2015 îl reprezintă menținerea ritmului accelerat de creștere prin atragerea de noi surse de finanțare. O sursă ar putea fi chiar listarea la bursă.

“Avem două surse posibile de creștere: fie investitorii privați, fie listare publică. Le analizăm pe amândouă. În cazul în care condițiile vor fi prielnice, vom prefera varianta de listare publică, în special pentru vizibilitatea și transparența câștigate în ochii clienților”, explică Cristian Logofătu, Chief Financial Officer al companiei.