Potrivit datelor companiei, aceste tarife sunt valabile pentru luna noiembrie și pot fi achiziționate începând de azi (1 aprilie) și până mâine, la miezul nopții. „Ryanair va deservi încă 415.000 clienţi la Bucureşti în acest an, atingând un total de 700.000 şi dublându-şi astfel traficul pentru Bucureşti”, a declarat David O’Brien, directorul comercial al companiei.

La finalul anului trecut, Ryanair a revizuit în creştere estimările privind profitul şi numărul de pasageri transportaţi în perioada octombrie 2014 – martie 2015, pe fondul numărului de rezervări pentru iarnă, peste aşteptări, şi a reducerii cu până la 10% a biletelor în primăvară, cu scopul de a crește vânzările în Europa, potrivit presei internaționale.

Pentru anul financiar care s-a încheiat la 31 martie 2015, compania a estimat să transporte 89 de milioane de pasageri, faţă de 82 de milioane în perioada similară a anului trecut. Ryanair a fost înființată în Irlanda, în 1985, devenind, în timp, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa.