Evenimentul aduce împreună o serie de companii care activează în domeniul tâmplăriei din lemn. Prezentarea a avut ca scop testarea noii generatii de produse pentru sistemele de finisaje opace marca Sikkens, susținută de Mădălina Stana, director de dezvoltare Color Magic, București și Ștefan Burca, director tehnic Color Magic, în tandem cu o prezentare a echipamentelor profesionale de vopsit marca Wagner si Sata, distribuite de Romservice, echipamente destinate aplicațiilor industriale în domeniul vopsirii lemnului.

Sikkens – Vopseluri performante pentru aplicații durabile 

Vopselurile acrilice marca Sikkens, produse pentru finisarea industrială a lemnului, distribuite exclusiv în România de Color Magic, sunt concepute pentru a oferi rezistență și protecție excepțională lucrarilor de lemn la exterior, în mod special ferestre și uși, gândite pentru a asigura protectia lemnului în timp. Vopselurile Sikkens Rubbol WF 3300-03-20 și 3310-03-25 creează un finisaj rezistent, lasă o suprafață netedă, cu protecție ridicată la radiații UV, murdărie și umiditate, fiind produsul ideal pentru a proteja și adăuga valoare suprafețelor de lemn expuse.

 

Pompele cu piston Wagner Evo Motion și tehnologia de aplicare prezentată de Romservice sunt complementul perfect pentru vopselurile Sikkens distribuite de Color Magic. Colaborarea dintre companii aduce avantaje profesionale excelente pentru producătorii de tâmplărie de lemn care caută soluții tehnice de înaltă calitate pentru a aduce în prim-plan produsele de tâmplărie lucrate în ateliere.

Wagner – Noi tehnologii de vopsire pentru ateliere de tâmplărie

În cadrul sesiunilor de training de la Brașov, Color Magic și Romservice au prezentat companiilor participante noile tehnologii și metode de aplicare a vopselurilor de lemn pentru tâmplărie de ferestre și uși, alături de sfaturi practice și teoretice pentru simplificarea procedurilor de lucru.

Echipamentele profesionale de vopsit – pompe de înaltă presiune cu piston sau cu membrană, marca Wagner, modelele Cobra, Puma și Evo Motion – distribuite de Romservice, sunt destinate aplicațiilor Airless și AirCoat de mare capacitate, ideale pentru stațiile de lăcuire din ateliere de producție tâmplărie.

Pompele de înaltă presiune cu membrană Wagner Cobra simplifică multe dintre provocările profesionale întâmpinate de ateliere datorită unei noi tehnologii Anti-Pulsare pentru a garanta o pulverizare mai fină, chiar și pentru materiale din lemn sensibil. Pompele sunt ușor de utilizat, ușor de curățat și schimbat vopselurile, fiind disponibile cu o serie de accesorii modulare, atașabile pentru a servi unei varietăți de aplicații specializate.

Întâlnirea de la Brașov de la sediul Romservice deschide calea unei colaborări mai apropiate între furnizorii de materiale – vopseluri –, atelierele de tâmplărie și furnizorii de echipamente specializate pentru vopsit pentru a corela 3 părți interesate în mod direct de ofertele profesionale în cadrul acestui domeniu de activitate.

***

Echipa Color Magic este bine instruită pentru a oferi detalii precise despre produsele marca Sikkens – personalizarea culorilor, specificul vopselei pentru aplicare, tehnici de aplicare, tehnici de întreținere, complementaritate. Alături de echipamentele tehnologice din dotarea centrului de instruire Wagner-Romservice, acest nou tip de colaborare între furnizori aduce noi avantaje unei industrii în plină dezvoltare.

***

Date de contact – Color Magic

  • 004 0724.336.280
  • [email protected]
  • Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov