"Principalele companii care investesc sub tutela Ministerului Transporturilor vor intra cu dată imediată într-un proces de restructurare. Este vorba de CNADNR, este vorba de CFR şi de Metrorex. Acolo au început deja nişte schimbări. (…) Bineînţeles că aceste schimbări au un unic scop, acela de utilizare eficientă a fondurilor pe care le-am putut asigura de la bugetul de stat sau din fonduri europene", a explicat ministrul într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria. 

Şeful Direcţiei Strategie, Planificare, Resurse în cadrul Metrorex Marin Aldea a preluat atribuţiile funcţiei de director general interimar al societăţii, în locul lui Cătălin Homor, care îl înlocuieşte pe Narcis Neaga la conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). 

"Astăzi, 8.12.2015, membrii Adunării Generale a Acţionarilor din cadrul SC Metrorex SA au aprobat preluarea atribuţiilor funcţiei de director general pe o perioadă interimară de către domnul Marin Aldea, director al Direcţiei Strategie, Planificare, Resurse în cadrul SC Metrorex SA", potrivit unui comunicat al Metrorex. 

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi din România (CNADNR) a decis înlocuirea lui Narcis Neaga cu Cătălin Homor la conducerea companiei, ordinul în acest sens fiind semnat marţi de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.