Contractele de deszăpezire pentru cele patru loturi administrate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti sunt valabile până în anul 2020, iar valoarea acestora este de aproximativ 136,6 milioane lei (31 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
Cel mai mare contract de deszăpezire a fost atribuit asocierii General Trust Argeş – Alpenside pentru întretinerea curentă pe timp de iarnă 2016-2020 a drumurilor naţionale din judeţul Argeş. Potrivit anunţului de licitaţie, contractul în valoare de 39,6 milioane lei, fără TVA este subcontractat firmei Straco Grup.
Tot Straco se află printre firmele de construcţii care se ocupă de deszăpezirea şoselelor din Nordul Capitalei. Lotul 1, Secţia Drumuri Naţionale Bucureşti Nord, având cele mai multe porţiuni de şosea de dezăpezit din jurul Capitalei, a fost câştigat de asocierea SC Pan Riz Impex-Stefi Primex cu terţi susţinători SC Straco Grup SRL si SC Teo Trans Consulting. Contractul acord-cadru are valoarea de 34,18 milioane lei.
Drumurile naţionale din judeţul Buzău vor fi deszăpezite, pentru o perioadă de patru ani, de asocierea SC Athos Com SRL – SC Riposta Trans SRL – SC Adz Comservice  SRL. Pentru acest contract, CNADNR plăteşte circa 27,86 milioane lei, fără TVA.
Întreţinerea curentă pe timp de iarnă 2016-2020 a drumurilor naţionale din judeţul Teleorman a fost  câştigată de Tel Drum, singura firmă care a participat la licitaţie. Contractul a fost atribuit în urmă cu aproximativ trei săptămâni şi are valoarea de circa 35 milioane lei, fără TVA.

CNADNR a scos la licitaţie, în primăvară, contractele de deszăpezire pentru perioada 2016-2020, valoarea acestora fiind estimată la aproximativ 450 milioane euro.