Societatea Realitatea Media se află în procedura insolvenţei, în această perioadă fiind în reorganizare judiciară.

Potrivit preşedintelui CNA, Laura Georgescu, contractul parafat între SC Realitatea Media SA şi SC Expresiv SA pe 14 august prevede exploatarea de către Expresiv a produselor media, incluzând mărcile şi licenţele audiovizuale aferente postului Radio Guerrilla şi a echipamentelor, bunurilor şi aparaturii sale, fapte ce contravin art. 59 din Legea audiovizualului.
Mihai Dobrovolschi, realizator la Radio Guerrila, a spus că ei sunt dispuși să se prezinte la CNA peste 45 de zile pentru a recâștiga licențele.

"Nu cred că există o altă echipă pentru brandul Radio Guerrilla, nu cred că poate fi un criteriu la care sa nu fim cei mai buni. Dacă mă întrebați daca mi-e frică de concurs, mi-e frică, pentru că în România se întâmplă contra-minuni", a spus Dobrovolschi în fața membrilor CNA.

"Ideea obsesivă a noastră e de a ține acest radio în viață. Dacă trebuie să îl cumpăram, îl cumpărăm, dacă trebuie să ne batem pentru el, ne batem pentru el. Am pierdut Sibiul. Noi vrem ca muncitorii din Radio Guerrilla să rămână în Radio Guerrilla și să ajungă proprietar al acestui post de radio. De Guerrilla nu ne dezicem!", a spus Liviu Mihaiu directorul postului de radio.
Sursa: Agerpres, paginademedia.ro