Compania urmează astfel exemplul Big Four, toate cele mai mare patru companii de audit și consultanță din lume deschizându-și, în ultimii ani, birouri în Cluj.
În România, grupul BDO are 150 de angajați și a încheiat anul 2009 cu venituri de circa 6,5 milioane de dolari și un profit de 1,6 milioane euro, iar pentru exerciţiul financiar încheiat la 30 septembrie 2010 a raportat o creştere a cifrei de afaceri de 6%.
În ceea ce privește reprezentanța de la Cluj, aceasta va avea, în primă fază, zece angajați și, potrivit directorului Dan Apostol, în primul an de activitatea mizează pe venituri de 500.000 de euro. O parte din aceștia ar urma să vină din oragnizarea de evenimente și conferințe realizate pe plan local în colaborare cu ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).
Nu este singura mișcare importantă a companiei în acest an. Astfel, în vară, biroul din București devenea principalul chiriaș al clădirii de birouri Victory Business Center (situat în Piața Muncii), în care ocupă patru etaje pentru care urmează să plătească, conform estimărilor Capital, o chirie anuală de circa 450.000 de euro. 
La finalul anului trecut, reprezentanțele BDO din cele 110 țări în care este prezentă compania aveau 46.000 de angajați și înregistrau venituri de 3,7 miliarde de euro.