Clotilde Armand, pusă la colț după ce a modificat stema României: A terminat de rezolvat toate problemele

În poza publicată de Primăria Sectorului 1, stema primăriei este complet schimbată, acesteia lipsindu-i atât drapelul, simbolurile care compun stema, cât și crucea.

În acest context, Ioana Constantin este de părere că noua stemă este ”o rușine absolută”.

Clotilde Armand a modificat stema României. Până și crucea a dispărut. Această Rușine absolută se numește “stema Primăriei Sector 1” prin decizia primăriței Clotilde Armand. O bătaie de joc la adresa identității noastre naționale și a simbolurilor. Fără cruce, fără drapel, fără simbolurile care compun stema și pe care toți cetățenii le recunosc.”, spune Ioana Constantin pe pagina sa de Facebook.

”A terminat de rezolvat toate problemele”

În mesajul postat pe pagina de socializare, Ioana Constantin o pune la colț pe Clotilde Armand și spune că aceasta a rezolvat probleme din cel mai murdar sector al Capitalei de a avut timp să modifice stema.

”A terminat de rezolvat toate problemele din cel mai murdar sector al Capitalei și s-a apucat de grafică și de batjocorit simbolurile naționale! Azi, până și Nicușor Dan a anunțat că nu îi cedează parcurile Herăstrău și Cișmigiu, mai întâi să rezolve problemele sectorului. Ce Rușine, câtă incompetență și cât dispreț!”, mai scrie Ioana Constantin.

”Rușine fără margini”

În finalul mesajului, Ioana Constantin îi roagă pe consilierii locali, indiferent de partid, să facă demersurile necesare pentru ca noua stemă să fie eliminată.

”Le adresez rugămintea consilierilor locali de bună credință, indiferent de partid, să facă demersurile pentru ca această Rușine fără margini să fie eliminată din comunicarea oficială a Primăriei Sector 1.”, se arată pe pagina de Facebook a Ioanei Constantin.