„Comunitatea românilor din Italia este deosebit de importantă pentru noi, iar nevoile de comunicare cu rudele şi prietenii din Italia cresc, în special în perioada Sărbătorilor de iarnă. Pentru a răspunde acestei nevoi, am creat o opţiune ce permite utilizatorilor Vodafone România să vorbească, la cele mai mici tarife, cu apropiaţii din Italia. Astfel, apelurile utilizatorilor Vodafone România către reţelele fixe din Italia au un tarif de 7 eurocenţi pe minut, iar cele către reţelele mobile – 20 de eurocenţi pe minut”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România.
Opţiunea Vodafone Italia este valabilă atât pentru utilizatorii serviciilor prepaid cât şi pentru cei ai serviciilor postpaid, la un tarif de 1 euro pe lună.
În plus, clienţii serviciilor prepaid oferite de Vodafone Italia, reţea membră a aceluiaşi grup Vodafone, pot suna, de acum, către un număr preferenţial din reţeaua Vodafone România, prepaid sau postpaid, la un tarif avantajos, de 1 eurocent pe minut. Serviciul este disponibil prin activarea unei extraopţiuni ce are un tarif de 1 euro pe săptămână.
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group, avea, la 30 septembrie 2010, 9.839.000 de clienţi.