În ultima perioadă, clienții pe segmentul hair and beauty sunt tot mai interesați de programari online la salon. Pot face asta grație resurselor existente.

Avem disponibile implicit aplicații de nișă, ce permit programări rapide și mai ales gratuite, la saloanele din oraș.

Online este mai simplu

Nu îți ia mult timp să îți dai seama că pentru a ajunge pe scaunul unui hairstylist trebuie să te obosești și să muncești puțin. Asta pentru că suni la salon, asta după ce în prealabil ai obținut date de contact pentru care, evident, ai pierdut ceva vreme să le cauți.

Uneori nepotrivirea de timp, de program între cel al clientului și cel al salonului duce la amânări. Iar dacă reușiți din prima să obțineți un răspuns, rămâne dificilă partea de programare efectivă.

Sunt mulți cei care știu ce înseamnă un compromis făcut, doar din nevoia de a beneficia de serviciile de hair and beauty. Însă nu trebuie să fie așa. Realitatea zilelor noastre ne demonstrează că avem și alte căi prin care putem să ne ocupăm de toate cele de care avem nevoie. Totul online!

Cum vă programați online la un salon

Este destul de simplu. Există nu doar pagini web ale saloanele de profil, ci chiar o platformă care le reunește pe toate cele din țară. Iar pentru a găsi rapid ce vă interesează, veți căuta specific în funcție de oraș, dată, oră și serviciul dorit. În plus, există și o aplicatie pentru programari la salon, aplicație ce oferă publicului larg aceleași facilități.

Totul este gratuit și presupune doar să instalați o aplicație în telefon, indiferent ce sistem de operare are smartphone-ul vostru.

Prin astfel de mijloace, nu mai este necesar să sunați la saloanele de profil. Totul se realizează online, cu o confirmare primită imediat. La fel de ușor, tot online, puteți reprograma sau anula o programare. Iar pentru asta nimic nu este taxat.

Profilul clientului la saloanele de înfrumusețare care își programează totul online

Nu se poate spune că există un profil anume al clientului. Mai tentați să încerce această variantă sunt cei tineri, evident, obișnuiți deja să apeleze la scurtături de acest gen pentru diverse taskuri. Știm deja că mulți utilizează aplicații pentru cumpărături sau plata facturilor. Iată că acum pot avea la îndemână o aplicație și pentru programările la saloane.

Însă, chiar dacă unii încă nu sunt familiarizați cu acest gen de digitalizare, invitația rămâne deschisă. Spre exemplu, una din platformele dedicate acestui scop, cu aplicație dedicată de asemenea, permite ca programările pe care le faceți să nu fie limitate în vreun fel.

Adică puteți oricând programa o vizită la salon și în numele celor dragi vouă. Cu un cont creat în cadrul unei astfel de platforme aveți acces și la sistem de planificare și agendă, putând seta și remindere pentru programările efectuate.

Ați încerca această variantă?