Agenţia Classic Brands va implementa prima campanie de comunicare a Herbalife Ltd în România.

„Parteneriatul cu Herbalife reprezintă o provocare, fiind pentru prima dată când Herbalife îşi propune să deruleze o campanie strategică de comunicare cu mass media şi să consolideze comunicarea cu publicul ţintă din România şi prin alte canale decât cel direct prin intermediul agenţilor de vânzări”, a declarat Virgil Munteanu, Managing Partner al Classic Brands.

Campania propusă de agenţia Classic Brands vizează o poziţionare a brandului Herbalife la nivel imagologic, acesta fiind un brand care prezintă avantaj de libertate şi respect de sine, oferind atât posibilitatea unui loc de muncă independent cât şi suportul pentru o viaţă echilibrată, nu doar distribuţia de produse pentru controlul greutăţii, cosmetice şi suplimente nutritive.

Herbalife Ltd, unul dintre cei mai importanţi producători şi distribuitori de produse nutritive din lume, are aproape 30 de ani de existenţă pe piaţa internaţională şi 1,9 milioane distribuitori independenţi, produsele companiei fiind distribuite în 70 de ţări. Promovând un stil de viaţă sănătos, Herbalife Ltd se implică activ şi în susţinerea competiţiilor sportive, precum şi în programe sociale prin Fundaţia Herbalife Family şi programul Casa Herbalife.

Classic Brands, agenţie de PR şi comunicare strategică, oferă servicii de consultanţă mizând pe tehnicile tradiţionale de relaţionare cu mass media şi metodele clasice de comunicare cu publicul, adaptate la noile medii de comunicare. În prezent, la numai o lună de activitate pe piaţă, printre clienţii agenţiei Classic Brands se numără Top Brands Distribution, El Unico, La Casa del Habano şi Fundaţia Nadia Comăneci.