Emi Pian, liderul clanului Duduianu, pe numele real Florin Mototolea, a fost ucis de o persoană din clanul Rinu. Acum s-a aflat ce au făcut cei din clanul Rinu la numai câteva ore de la înmormântarea liderului Duduienilor. Detaliile îi vor șoca pe cei mai mulți. Aceștia au chemat aproximativ 20 de persoane și au petrecut cum numai în filme poți vedea. Potrivit celor de la wowbiz.ro, cei din clanul rival al Duduienilor au tăiat un porc și au chemat mai multe persoane la ei acasă.

Potrivit unor surse citate de publicația amintită, acasă la clanul Rinu s-ar fi întins mese, s-ar fi tăiat un porc și nu era nici urmă de tristețe. Aceleași surse susțin că aceasta nu ar fi prima astfel de reuniune vesela, în ultimele trei zile. În imaginile publicate de cei de la wowbiz se poate observa cum un porc uriaș este tăiat în fața imobilului, cum un individ îl pregătea iar alte persoane care stăteau afară, în grupuri, așteptând ca totul să fie pus pe masă.

Clanul Duduienilor este considerat unul dintre cele mai periculoase cu terenuri și mașini. Sun șase grupuri mafiote, care de aproape de trei decenii terorizează Capitala. Interlopii și-au extins influența în sectorul 2, mai precis în cartierul Pantelimon. Mai mulți maneliști celebrii ar fi fost șantajați de membrii grupării conduse de Pian și obligați să cânte gratis la petreceri. 13 persoane au fost reținute în acest dosar.

Sursa foto: wowbiz

Polițiștii care investighează cazul lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian confirmă faptul că în seara în care a murit interlopul consumase substanțe halucinogene. De asemenea membrii clanului Duduianu susțin că Emi nu consuma droguri. Procurorii DIICOT au reținut trei suspecți în acest caz, membrii apropiați ai clanului, care le-ar fi vândut personal droguri interlopilor și maneliștilor. Posibilitatea ca Emi Pian să fi fost drogat în momentul asasinării devine din ce în ce mai mare, susțin anchetatorii.