„În ciuda a tot ceea ce a făcut PSD și a încercat să facă, am reușit să găsim resursele pentru a plăti la timp și salarii, și pensii și ajutoare sociale”, a declarat Florin Cîțu în timpul unei declarații de presă.

Anunțul așteptat de toți pensionarii

Ministrul Finanțelor a făcut anunțul pe care îl așteptau toți pensionarii. Acesta a subliniat că punctul de pensie va avea parte de „cea mai mare creștere pe care a avut-o” iar PSD „nu a mărit niciodată pensiile cu această sumă”

„Astăzi, vă spunem că da, în România vom crește pensiile. Punctul de pensie va avea cea mai mare creștere pe care a avut-o. PSD nu a mărit niciodată pensiile cu această sumă.

În acest context global dificil, am reușit să creștem pensiile cu cea mai mare sumă pe care au văzut-o românii. Îl provoc pe domnul Ciolacu să mai găsească o țară care mai face astfel de eforturi”, a completat ministrul Finanțelor.

De asemenea, Florin Cîțu a vorbit și despre celelalte sectoare, spunând că PSD tăia „în fiecare an sume importante” din acestea. Cîțu a subliniat importanța acestora, spunând că „noi nu facem acest lucru. Suplimentăm aceste sectoare”.

„PSD în fiecare an tăia sume importante din aceste sectoare. Noi nu facem acest lucru. Suplimentăm aceste sectoare. Sunt sectoare importante.”

Sursă foto: Inquam George Calin