Comitetului Executiv Naţional (CexN) al PSD a decis la adunarea de la Neptun să organizeze alegeri pentru funcția de președinte în 11 organizații județene , printre care și PSD București, condusă de Gabriela Firea.

Surse din cadrul partidului îl dau pe senatorul Şerban Nicolae ca potenţial candidat la şefia PSD Bucureşti. Fostul deputat PSD Radu Popa a anunţat pe pagina sa de Facebook că acesta ar avea intenţia să îşi depună candidatura.

Dragnea le-a cerut liderilor judeţeni interimari ai PSD să înceapă chiar de săptămâna aceasta pregătirile pe plan local pentru organizarea de conferinţe judeţene de alegere a noilor preşedinţi.

Filialele judeţene PSD din Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov, Brăila, Timiş, Iaşi, Giurgiu şi Sibiu, precum şi organizaţia PSD Bucureşti sunt conduse de preşedinţi interimari.

În urma declaraţiilor acide făcute de Gabriela Firea la ieşirea de la CexN al PSD, Liviu Dragnea a răspuns: „Eu am propus-o pe doamna Firea la Primăria Capitalei. Din partea mea niciodată nu o să mă auziţi că o să zic ceva rău. Sper că va trece peste supărare“.


Te-ar putea interesa și: