Cine suntem?

Noi, Chronos Curier, suntem o companie dinamică, modernă, tânără dar în acelaşi timp matură prin abordare, adaptată mereu nevoilor în schimbare a clienţilor săi, care tratează fiecare livrare cu maximum de seriozitate.

Ce?

Serviciile oferite de firma noastră pot aduce un plus afacerilor dumneavoastră sfidând cu succes trecerea timpului şi ignorând distanţele.

Când?  

Oricând aveţi nevoie să transportaţi documente sau colete.

Unde?

Curierii noştri ajung oriunde pentru dumneavoastră, în 24 de ore în Reţeaua Chronos şi în 48 de ore în orice altă locaţie. Pentru livrări door-to-door trebuie doar să sunaţi la 021-9552 sau la cel mai apropiat centru Chronos.

De ce?

  1. Deoarece ne-am fixat standarde ridicate pentru a oferi cele mai bune servicii, seriozitate şi promptitudine, avem sau găsim soluţii pentru toate tipurile de trimiteri. Suntem deschişi la sugestii şi flexibili la cerinţele Dumneavoastră, cu o echipă tânără, dedicată şi ambiţioasă, construim şi dezvoltăm zi de zi imaginea firmei pe principiul calităţii, responsabilităţii, onoarei şi respectului faţă de client.
  2. Pentru că doar CU NOI AJUNGI LA TIMP!

În cazul în care oferta vi se pare interesantă, pentru mai multe detalii,  vă stăm oricând la dispoziţie şi vă invităm să nu ezitaţi să ne contactaţi şi să apelaţi la serviciile noastre.

Mai multe detalii pe www.chronos-curier.ro.