Este război total pe scena politică autohtonă. Mihai Tudose a plecat cu scandal din ProRomânia. Fostul premier s-a întors în PSD, după un conflict de proporții cu Victor Ponta. Acum, cei doi nu-și mai vorbesc, dar își aruncă săgeți unul celuilalt.

Tudose l-a deconspirat pe Ponta

Mihai Tudose, care s-a înscris recent în PSD, l-a atacat fără menajamente pe fostul său căleg. Tudose l-a făcut mincinos pe Ponta, dar acuzele nu s-au oprit aici. Actualul social democrat spune că nici nu se gândește la o aventuală alianță PSD-Pro România. „Eu nu aș mai merge cu el nici de aici până la scara aia! Minte. Din vară am aflat”, a spus Tudose la TVR.

Mai mult, acesta l-a deconspirat pe fostul său coleg de partid. Tudose spune că Ponta va candida la alegerile prezidențiale de peste cinci ani. „Se visează președinte în 2024″, a mai spus Tudose.

Foștii jurnaliști, în cursa pentru Cotroceni

De altfel, Victor Ponta nu va fi singurul politician care vizează funcția de președinte al României din 2024. Moise Guran, abia ajuns în USR, a spus că nu exclude posibilitatea de a candida, dacă i s-ar propune. Pe lista scurtă se află și europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan, sau pesedista Gabriela Firea.