Revenire în forță la Realitatea Plus. Marinela Mititelu nu a rezistat decât două luni la Guvern, în funcția de consilier de comunicare. După ce Executivul Orban a picat, jurnalista a revenit în televiziune.

Marinela Mititelu, emisiune după Denise Rifai

Marinela Mititelu va ocupa funcția de Director de programe la Realitatea Plus, dar îi va lua locul și lui Rareș Bogdan, actualul europarlamentar PNL. Cei de la Realitatea Plus au dat drumul emisiunii Jocuri de Putere în urmă cu câteva zile.

Emisiunea era prezentată în tandem de Adrian Bucur și Costi Rogozanu. Doar al doilea mai rezistă la pupitrul emisiunii care se difuzează de luni până joi, de la ora 23:00 și duminică, de la ora 21:00. Jocuri de Putere cu Marinela Mititelu și Costi Rogozanu vor intra pe post după emisiunea lui Denise Rifai, Legile Puterii, difuzată în prime-time, de la ora 20.

”Este o provocare nouă. Știu că nu este deloc o misiune ușoară, dar am încredere că, împreună cu echipa – oameni pe care îi știu de ani de zile – vom reuși să creștem noul proiect Realitatea Plus. Suntem o echipă dedicată, care s-a dezvoltat profesional în această stație. Vlad Nichita este noul redactor-șef, iar Liviu Cumpăt și-a asumat coordonarea echipei de editori. Voi modera, alături de Costi Rogozanu, emisiunea „Jocuri de Putere”, de luni până joi, de la ora 23. Timp de două ore, vom sintetiza informațiile zilei și vom analiza subiectele controversate, alături de nume importante din presă și din politică. Mă întorc cu o perspectivă unică asupra evenimentelor, convinsă că politica nu este un scop în sine”, a declarat Mititelu pentru g4media.ro.

Jurnalista Marinela Mititelu, realizatoare de emisiuni și dezbateri politice la Realitatea TV și ulterior la Realitatea Plus, a fost numită de prim-ministrul Ludovic Orban în noiembrie în funcția de consilier de stat la cabinetul vicepremierului Raluca Turcan. Mititelu a scris la acel moment pe Facebook că nu va face politică și nu se va înscrie în partid.