1. Exista posibilitati de angajare pentru tineri in cadrul GSK?
Dovada faptului ca oferim posibilitati de angajare este numarul de 25 de
tineri absolventi care s-au alaturat companiei in 2002. De asemenea, am organizat in ultimul timp intalniri cu studentii din centrele universitare din Iasi, Cluj si Oradea. Media de varsta a angajatilor nostri este de 27 de ani. Primul pas pe care trebuie sa-l faca un absolvent care doreste sa se alature companiei noastre este sa trimita o scrisoare de intentie si un CV la adresa: [email protected]

2. Doua conditii esentiale pe care un tanar care aspira sa se angajeze in compania dumneavoastra trebuie sa le indeplineasca. In afara de competentele specifice fiecarei pozitii, ne dorim ca tinerii care vor lucra la GlaxoSmithKline sa fie ambitiosi si sa se dezvolte o data cu organizatia.

3. Cum sunt tinerii care intra, de curand, pe piata fortei de munca?
In fiecare an am intalnit tineri absolventi inteligenti, cu spirit intreprinzator si maturitate in gandire, dar si tineri care nu erau tocmai pregatiti pentru lumea de afaceri. Totusi, am constatat ca proaspetii absolventi din zilele noastre stiu mai bine care le sunt obiectivele in cariera si se pregatesc pentru aceasta din timpul scolii.

4. Ce le lipseste, ca pregatire, mentalitate etc., tinerilor din Romania?
sansa de a intra intr-o organizatie nu e data doar de obtinerea unei diplome, ci si de spiritul intreprinzator si abilitatea de adaptare la mediul de afaceri in continua schimbare. Tocmai in acest scop GSK a lansat cu sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului prima sesiune a ,,scolii de afaceri GSK,,, care ofera tinerilor sansa de a se familiariza cu activitatea unei companii.

5. Un sfat pentru succes in cariera
Sa-si stabileasca obiective clare, dar sa nu le fie teama sa ia totul de la capat, daca rezultatul nu este cel asteptat.