Discurs absolut halucinant al preşedintelui SUA, Joe Biden. Şeful statului american le-a ţinut un discurs despre politica mondială şi naţională soldaţilor dintr-o bază militară din Virginia. Mesajul său a şocat pe toată lumea.

Biden le-a vorbit soldaţilor despre China

Preşedintele american le-a spus că omologul său chinez crede că Beijingul va „deţine America” în următorii 15 ani. „Suntem într-o luptă între democraţii şi autocraţii.

Cu cât lumea devine mai complicată, cu atât este mai dificil pentru democraţii să se unească şi să ajungă la consens”, le-a spus Joe Biden trupelor de la Joint Base Langley Eustis din Hampton.

Biden, discuţii cu liderul chinez

„Am petrecut mai mult timp cu preşedintele Xi [Jinping] decât orice lider mondial: 24 de ore de întâlniri private cu el doar cu un interpret, 17.000 de mile călătorind împreună în China şi aici”, a adăugat preşedintele american.

El le-a spus soldaţilor că liderul chinez crede că va subordona America în următorii 15 ani. „El (Xi Jinping – n.r.) crede cu tărie că China, înainte de anul [20] 30, ’35, va deţine America, deoarece autocraţiile pot lua decizii rapide”, a spus Biden care a uitat să adauge că nu este de acord cu cele spuse de liderul de la Beijing. Orice şef de stat american ar fi încheiat aşa un astfel de discurs. Dacă l-ar fi avut

„America este unică. Din toate naţiunile din lume, suntem singura naţiune organizată pe baza unei idei”, a mai afirmat Biden.