Potrivit CFR SA, trenul transporta azot de la Târgu Mureş la Ploieşti Triaj şi este oprit între staţiile Comarnic şi Câmpina, scrie Agerpres

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că au fost sesizate scurgeri de conţinut dintr-un vagon al unui tren de marfă. Trenul transporta azot de la Tg. Mureş la Ploieşti Triaj. La aceasta oră trenul este oprit între staţiile Comarnic şi Campina pentru intervenţia ISU şi a reprezentanţilor firmei pentru care efectua transportul. Din motive de siguranţă traficul feroviar a fost oprit şi s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact pe tot intervalul Câmpina – Comarnic”, precizează CFR SA. 

Conform IGSU, în acest moment, nouă trenuri sunt blocate pe distanța București-Brașov. În acest moment, 70 de pompieri intervin pentru stingerea incendiului. În sprijinul acestora a fost dislocat un echipaj de salavatori. De asemenea, s-a luat decizia ca mai multe persoane să fie evacuate din zonă cu două microbuze și un autocar puse la dispoziție de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.